Christina se vrača v še bolj drzni podobi. Foto: GQ
Christina se vrača v še bolj drzni podobi. Foto: GQ

Potem ko je pevka, ki se vrača po daljšem premoru, ki si ga je vzela za družinsko življenja, posnela vroči video za singel Not Myself Tonight, se je razgalila še na naslovnici nemškega GQ-ja. Na fotografiji ima na sebi samo rokavice in visoke škornje, zapeljivo je naslonjena na zid, intimni predel pa zakriva z nogo.

Še bolj seksualna Christina
Oboževalci, ki so navdušeni nad njeno novo seksi podobo, se imajo menda zahvaliti Christininemu dveletnemu sinu Maxu, katerega rojstvo je, kot pravi, odlično vplivalo na njeno samozavest. "Sem bolj samozavestna in se bolje počutim v svoji koži. Mislim, da sem še bolj seksualna Christina," je pred kratkim izjavila. 29-letna pevka, ki je od leta 2008 poročena z Jordanom Bratmanom, je dodala še, da je že od nekdaj "zelo seksualna oseba" in tega z materinstvom ni želela izgubiti.

Na očitke, da na svojem novem albumu kopira slog in zvok Lady Gaga, pa se je Aguilera odzvala mirno: pravi, da to pač pride s tem poklicem in da ni vredno izgubljati besed na to temo. "Tukaj sem že več kot desetletje in mislim, da moje delo govori zame," je dodala pevka, katere novi album Bionic izide 8. junija.