Violante ni bila navdušena nad Clooneyjevimi posteljnimi veščinami. Foto: EPA
Violante ni bila navdušena nad Clooneyjevimi posteljnimi veščinami. Foto: EPA

Ko je Violante snemala "sočen" spolni prizor s slavnim hollywoodskim igralcem, so bile vloge zamenjane. Neizkušen je namreč deloval on. "Priznal mi je, da v svoji karieri ni posnel prav veliko prizorov, v katerih bi se strastno ljubil. Imela sem občutek, kot da bi bilo to zanj nekaj novega. Zagotovo ni bil tako izkušen na tem področju, kot sem pričakovala," je dejala Italijanka.

Prizor sta vendarle posnela zadovoljivo, a šele, ko sta se pogovorila na štiri oči in se dogovorila, da si bosta zaupala. "Morala sva najti način, da je bil spolni prizor videti naraven in resničen in da sta najini telesi govorili svojo zgodbo. Zato sva se prej odkrito pogovorila. Obljubila sva si: 'Pustiva, naj gredo stvari svojo pot.' In so šle. To je bil izjemno pomemben prizor za celoten film, saj je ljubljenje prelomna točka za obe osebi."

Violante pa je še priznala, da ni bila več tako mirna, ko je njun ljubezenski prizor pozneje videla na kameri. "Takrat sem po vsem telesu čutila mravljince. Ko sem naju gledala, sem si mislila: Vau!"

Violante in George sta združila moči v srhljivki The American, ki bo v ameriške kinematografe prišla prvega septembra. V njem Clooney igra poklicnega morilca Jacka, ki po zadnji opravljeni nalogi pobegne na italijansko podeželje, Violante pa se je prelevila prostitutko Claro.