To je njeno sedmo poziranje za legendarno moško revijo. Foto: EPA
To je njeno sedmo poziranje za legendarno moško revijo. Foto: EPA

Manekenko, igralko in voditeljico loči le nekaj mesecev do rojstnega dne. Prvega novembra bo dopolnila okroglih 40 let, vendar je še vedno videti tako dobro, da upa odvreči vse cunjice.

McCarthy se je za omenjeno moško revijo prvič slekla leta 1993, ko je postala tudi Playboyeva zajčica leta, nazadnje pa leta 2005. Leta 2009 je priznala, da bi to rada storila še enkrat, preden bo stara 40 let. Letos so se njene želje - na srečo številnih oboževalcev - uresničile.

Na naslovnici revije za julij in avgust plavolaska pozira sede s prekrižanimi nogami, na sebi pa nosi le rokavičke in nogavice. Fotografijo si lahko ogledate tukaj.

Za revijo People je Jenny povedala, da je zelo ponosna na svoje slike: "Fotografije so zares lepe in narejene s stilom," ter dodala: "Videti so precej bolj sofisticirano kot precej stvari, ki jih lahko kdaj vidimo pri oblečenih ljudeh." Priznala je, da je pred fotografiranjem veliko vadila v telovadnici, ni pa imela diete, saj meni, da pri Playboyu ne marajo anoreksičnih deklet, zaradi česar revijo tudi zelo ceni.