Mel B pravi, da se skrivnost kakovostne spolnosti skriva tudi v majhnem vibratorju. Foto:
Mel B pravi, da se skrivnost kakovostne spolnosti skriva tudi v majhnem vibratorju. Foto:

Nekdanja pevka zasedbe Spice Girls, ki je znana tudi po odkritem razlaganju o svojem spolnem življenju, se je tokrat oglasila, ker je postala zaskrbljena, ko je nekje prebrala o slabi spolnosti večine žensk.

"Prebrala sem izsledke neke raziskave, ki kažejo, da 75 odstotkov žensk med spolnim odnosom ne doživi orgazma. O moj bog, to me je presenetilo, kajti imeti dobro spolno življenje je po mojem mnenju bistveno." Razkrila je tudi svoj recept za uspeh: "Moj nasvet za nezadovoljne ženske v spalnici je ta, da naj 'investirajo' v seksualno igračko. Sama uporabljam majhen vibrator po imenu "pocket rocket", ki deluje vedno." Kot je povedala, vibrator uporablja skupaj s svojim možem Stephenom Belafontom: "Z mojim možem zelo uživava - ne vem, ali je to zaradi najine podobne starosti, vem pa, da imava oba zelo visoka libida."

Važna je tudi sproščenost
Dodala je še nekaj nasvetov: "Ko si želite biti intimne s svojim partnerjem, je pomembno, da ste sproščene. Sama imam pogosto sproščujočo kopel in poslušam pomirjujočo glasbo, nato pa se oblečem v seksiperilo."

J. R.