Olivia Newton-John se je bala, da bo skladba Physical uničila njen ugled. Foto: EPA
Olivia Newton-John se je bala, da bo skladba Physical uničila njen ugled. Foto: EPA

Zloglasni video za skladbo Physical je bil posnet leta 1981. Olivio je bilo strah zaradi odzivov, ki bi jih lahko sprožil, in menila je, da je objava lahko zelo tvegana.

Danes 61-letno igralko, ki je zaslovela z vlogo v filmu Briljantina, je skrbelo, da bi video uničil njen ugled. V njem se namreč pojavi v oprijetem triku in telovadi skupaj z moškimi, ki imajo na sebi le premajhne kopalke. Kljub njeni bojazni je razvpita pesem postala prava vadbena himna in Oliviji celo prinesla grammyja.

Pevka je povedala: "Nisem želela tega. Svojemu menedžerju sem dejala, naj pesmi ne izdamo, vendar mi je odgovoril, da je že prepozno. Že se je vrtela na radiih in bila deset tednov na prvem mestu."

Strinjala se ni niti s predlogi glede videa. Pod prho se ni hotela sleči in se je prhala kar oblečena. Vendar so na koncu vsi, ki so sodelovali pri videu, potrdili, da je bilo njeno oblečeno prhanje videti zelo privlačno.

Po objavi videa je Olivia spremenila mnenje. Pesem ji je postajala vedno bolj všeč, celo tako, da je za ameriško serijo Glee, v kateri bo tudi nastopala, posnela novo različico.

Spodaj si lahko ogledate video za pesem Physical