Novica, ki so jo včeraj objavili na spletni strani Kurirja. Foto: Kurir
Novica, ki so jo včeraj objavili na spletni strani Kurirja. Foto: Kurir

Časnik Kurir je na svoji spletni strani včeraj objavil kadre iz "domačega filmčka" poslanca in predsednika občinskega sveta občine Velika Plana ter njegove tajnice v občinskem svetu. Traja 29 minut, posnet pa je bil 21. januarja. Pri Kurirju so včeraj zapisali, da je skrito kamero v stanovanju namestila Rašićeva.

"Da, jaz sem na posnetkih, ki jih je objavil Kurir. Ampak nisem ga vam poslala jaz, kot me skušajo obtožiti nekateri," je za Kurir povedala Rašićeva. "Tudi kamere nisem namestila jaz, ampak jo je Dušan, sploh nisem vedela, da je tam," je zatrdila. Zakaj bi sam sebi skopal jamo s tem, da bi posnetke spravil v javnost, je zanimalo novinarje Kurirja.

"Ker je ekshibicionist! Posnetek vam je poslal on ali nekdo od njegovih ljudi, da bi mu tako naredili reklamo. Ko je danes zjutraj prišel v pisarno, je vse skušal prepričati, da sem posnetek poslala jaz, vendar mu nihče ni verjel, saj ga predobro poznajo," odgovarja Tamara. "Vprašajte, kogar hočete. Skupaj sva že pet let in se nisva skrivala, nisva se dobivala samo v Beogradu, ampak tudi tukaj. Če bi vam hotela razkriti vse umazane podrobnosti, ki jih vem o njem, bi lahko govorila tri dni," je zatrdila.

Marića se je v parlamentu sicer prijel vzdevek "Zločin i kazna" (Zločin in kazen) po istoimenski knjigi Dostojevskega, saj zelo rad veliko in podrobno govori o vojnih zločinih.