Severina je zaročena s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Foto: Stane Sršen
Severina je zaročena s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. Foto: Stane Sršen

bivšo Jugo".

Zapeljiva pevka je za hrvaški 24 express razkrila, da jo je posnetek, na katerem se na jahti predaja strastem skupaj s poslovnežem Milanom Lučićem, stal skorajda kariere. Na vprašanje, ali ji je razvpiti posnetek pomagal v karieri, je Severina odgovorila, da se je zgodilo ravno nasprotno.

"V čem mi je pomagal? Da postanem slavna, znana, da sem na televiziji? Veste, to ne bi bila afera, če bi šlo za neznano osebo, le moje ime je to naredilo razvpito. Če je uspeh nekoga vreči v blato in globoko depresijo, če je uspeh, da se odpovedo sponzorske pogodbe, in kadar za vsak smeh, ki ga slišite, mislite, da je namenjen ravno vam, ter kadar se za sedem mesecev moraš odpovedati tistemu, kar najraje počneš - načrtovanim koncertom, potem je vprašanje, kaj je neuspeh, še posebej, če se to zgodi na "hribovitemu" Balkanu."

Severina "kraljevala" v tabloidih
39-letnica je dodala, da je film pomagal le tistim, ki so svoje frustracije zdravili z rušenjem ugleda drugih: "Vedno, ko mi želijo zanikati talent in uspeh, mi s tem videom kot z rdečo krpo pomahajo pred nosom. Ampak ne obsojam nikogar in ne čutim grenkobe. To je težek udarec za žensko, v tem času pa sem bila na "vrhu" sveta.

Zapeljiva temnolaska, ki je zaročena s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, je po zaslugi svojega žgečkljivega posnetka, ki so ga predvajali celo v eni izmed informativnih oddaj, leta 2004 kraljevala v večini hrvaških, slovenskih in še katerih tabloidov. Severina je takrat zatrdila, da so ji posnetek ukradli, pozneje pa je zaradi objave posnetka vložila več tožb.