Na začetku julija je na Twitterju objavila fotografije z dopusta, kjer je bila z Omarjem še srečna. Foto: Twitter
Na začetku julija je na Twitterju objavila fotografije z dopusta, kjer je bila z Omarjem še srečna. Foto: Twitter

"Ni kazal želje po tem, da si me želi. Pomislila sem, da moram nekaj narediti," je za tabloid The Sun povedala temnolaska in dodala: "To je bila edina težava v najini zvezi, to da ni želel biti intimen z mano. Imela sem občutek, da nisem dovolj dobra zanj, da moram v telovadnico. Imela sem občutek, da si me ne želi."

Omar naj bi lepotički govoril, da se tako obnaša zaradi stresa. Tamara mu je verjela. "Vse ostalo v najini zvezi je bilo krasno. Bila sva res dobra prijatelja in mislila sem, da je to le neko obdobje, ki bo minilo."

28-letna hčerka milijonarja Bernija Ecclestona je zvezo z deset let starejšim partnerjem sicer pred kratkim prekinila, saj se je na medmrežju znašel posnetek, na katerem Omar izvaja spolne igrice z dekletom, ki ni Tamara. To je bil tudi povod, da je z javnostjo delila nekaj podrobnosti o njuni zvezi.

"Ko se zdaj ozrem nazaj, vem, da je bilo neumno od mene, da sem mu verjela, saj sva bila skupaj le dve leti in pol, ne pa 20 let," razmišlja Ecclestonova. Oči pa ji je odprl tudi amaterski pornografski posnetek, na katerem Omar seksa z neznanko. Khyami naj bi se pred leti udeležil fantovščine, kjer so ga posneli med vročimi igricami. Video se je znašel na internetu in tako ga je videla tudi Tamara.

38-letni borzni posrednik trdi, da je video nastal, še preden je spoznal Tamaro, vendar pa ona meni drugače. Na posnetku naj bi namreč videla zapestnico, ki mu jo je kupila sama in zanjo odštela 30 tisoč funtov. "Takoj sem vedela, da je posnetek nastal med tem, ko sva živela skupaj in vsako noč spala v isti postelji," je povedala Tamara, ki jo je posnetek zelo prizadel.