Tiger Woods si je s svojimi skoki čez plot nakopal precej težav, ki jim še kar ni videti konca. Foto: Reuters
Tiger Woods si je s svojimi skoki čez plot nakopal precej težav, ki jim še kar ni videti konca. Foto: Reuters

Prostitutka Devon James, ki na seznamu 121 žensk, s katerimi je Tiger v petih letih zakona prevaral svojo ženo Elin Nordegren, nosi številko 15, je javno zatrdila, da je njuno vroče ljubljenje posneto tudi na kameri.

Ameriški spletni medij RadarOnline poroča, da sta Devon in njen mož Nick že priletela iz Floride v Los Angeles in se sešla s predstavniki neke vidnejše družbe, ki distribuira pornografski material, vendar naj bi se vodilni možje zbali Tigerjevih odvetnikov, zato so odstopili od pogajanj. "Nazadnje pa sva našla neko drugo podjetje za distribucijo, kjer so nama zagotovili 350.000 ameriških dolarjev za začetek, izkupiček od prodaje pa naj bi prinesel še pet milijonov," je povedal Nick.

Dodal je, da naj bi kmalu ustanovili tudi spletno stran, na kateri bodo prikazali predstavitveni filmček kot uvod v celotni posnetek Tigerja in Devon med rjuhami. Celoten posnetek naj bi bil dolg eno uro in dve minuti, spolni akt pa naj bi trajal 37 minut. "Tisti, ki ga bodo prek spletne strani naročili v predprodaji, ga bodo dobili že 15. novembra, drugi pa bodo morali počakati do 20.," je še zatrdil Nick James.