Svoje bogastvo najraje poudari z zlatimi oprijetimi hlačami. Foto:
Svoje bogastvo najraje poudari z zlatimi oprijetimi hlačami. Foto:

V normalnem stanju njegov penis v dolžino meri rekordnih 23 centimetrov (pri povprečnem moškem približno pol manj!), v stanju erekcije pa doseže velikanskih 34 centimetrov. A, ne boste verjeli, Falcon pravi, da mu je neverjetni "dar narave" pravzaprav uničil življenje. "V mladosti sem hodil ven v oprijetih hlačah in vsako noč seksal z drugo osebo. A izčrpan sem in dovolj mi je tega, da me imajo ljudje za seksualni stroj. To je prekletstvo," je povedal "nesrečni" Jonah, ki se sicer opredeljuje za biseksualca.

Pogled vsem uhaja tja dol ...
Zadnje normalno razmerje je imel pred več kot desetimi leti in njegova največja želja je najti dekle, ki ga ne bo imela za "cirkuško atrakcijo". Newyorčan, domnevno sin legendarnega pornoigralca Johna Holmesa (a družina tega pokojnega zvezdnika, ki je prav tako slovel po velikem spolnem organu), ki se sicer ukvarja z igranjem, vodenjem televizijskih oddaj in pisanjem, je potarnal: "Ko spoznavam ljudi, ima večina težave s tem, da me gledajo v oči, saj jim izboklina na mojih hlačah odvrača pogled."

A velikanski penis - menda je Jonu neki kmet nekoč rekel, da je "obdarjen kot konj" - mu je poleg tegob prinesel tudi veliko medijske pozornosti. Že večkrat je gostoval v radijski oddaji Howarda Sterna, pojavil se je v nekem dokumentarcu, o njem pa se je razpisala tudi glasbena revija Rolling Stone.