V sklopu dokumentarnega filma si boste lahko ogledali tudi posnetke z obeh koncertov v ljubljanskih Stožicah. Foto: Simone di Luca
V sklopu dokumentarnega filma si boste lahko ogledali tudi posnetke z obeh koncertov v ljubljanskih Stožicah. Foto: Simone di Luca

Ob vsej slavi in včasih pretirano kaotičnem urniku ostajata razpeta med svetovni uspeh ter iskanje in ohranjanje notranjega miru in samote. Za dokumentarni film 2Obraza sta ponudila vpogled v oba svetova, s čimer bodo gledalci lahko spoznali njun miselni, čustveni, zavestni in podzavestni ustvarjalni ter poustvarjalni svet, njuno zasebnost in intimnost.

Dokumentarni film 2Obraza si boste lahko ogledali danes ob 20. uri na drugem programu Televizije Slovenija.


Na televizijskih zaslonih si boste prvič lahko ogledali del njunega nastopa z dveh razprodanih aprilskih koncertov v ljubljanskih Stožicah, kjer sta s simfoničnim orkestrom RTV Slovenija predstavila najnovejši album Score s priredbami filmske glasbe, zaigrala pa sta tudi največje uspešnice svojega repertoarja.

Na drugi strani bosta pokazala tudi svet, ki ga poznajo le najbližji - njune zasebne trenutke na Štajerskem in v Istri, kjer lahko najdeta svoj mir in si napolnita baterije. "Upam, da boste uživali v dokumentarcu, ki je sijajen. Hvaležna sva, da so naju uspeli prikazati v najinem intimnem svetu. Kar je tudi bistvo," je pojasnil Hauser. "Mi smo v filmu zelo uživali in upam, da boste tudi vi," pa je dodal Šulič.