Adele novembra končno začenja svojo serijo koncertov v Las Vegasu. Foto: AP
Adele novembra končno začenja svojo serijo koncertov v Las Vegasu. Foto: AP

"Po Las Vegasu si želim pridobiti diplomo iz angleške književnosti. Če mi ne bi uspelo kot pevki, mislim, da bi postala učiteljica angleške književnosti," je povedala 34-letna britanska pevka med pogovorom s svojimi oboževalci v Los Angelesu.

Dobitnica kar 15 grammyjev novembra začenja rezidenco v lasvegaškem hotelu Caesars Palace. "Zagotovo mislim, da pri tem, kar počnem, izkoriščam svojo strast do angleške literature. Želim si, da bi šla na univerzo in imela popolno izkušnjo, ampak svoj študij bom opravljala spletno z mentorjem. To je moj načrt za leto 2025, pridobiti diplomo."

Novica bo zagotovo osrečila Adelino učiteljico angleščine gospo McDonald, ki je imela lani čustveno snidenje s pevko na odru koncerta ITV. Adele je o McDonaldovi povedala, da je bila "učiteljica, s katero si se res lahko poistovetil, zato sem se vedno veselila ur angleščine".

"V osmem razredu nas je zapustila, ampak me je res navdušila za književnost, vedno sem bila obsedena z angleščino in zdaj pišem besedila za pesmi," je nadaljevala Adele. "Tako 'kul' je bila, tako prijetna, tako simpatična in res nam je približala predmet. Vedeli smo, da ji je mar za nas in zato smo jo imeli tako radi."

Čustveno snidenje z učiteljico

Pevko so nato presenetili organizatorji koncerta ITV v Londonu lani, ko so razkrili, da je gospa McDonald v publiki, nakar se je učiteljica pridružila Adele na odru. "Krasna si, ljubica, tako zelo sem ponosna nate," je dejala učiteljica Adele in pevko spravila v jok, da si je morala popraviti ličila, preden je lahko nadaljevala s koncertom.

Adele je diplomirala na Britanski šoli igre in tehnologije, preden se je zavihtela med največje svetovne pop zvezde.

Potem ko je na žalost svojih oboževalcev v začetku letošnjega leta prestavila svoje lasvegaško gostovanje, bo Adele, ki zdaj živi v Los Angelesu in ne mara koncertnih turnej, novembra končno začela z nastopi v "mestu greha".