Britanska zvezdnica bi morala danes v hotelu Caesars Palace v Las Vegasu prirediti prvega v nizu koncertov, imenovanih Weekends with Adele. Z omenjenim hotelom je podpisala trimesečno pogodbo. Spomnimo, Adele ni imela koncerta v živo vse od leta 2017.

A načrti so v zadnjem hipu padli v vodo, kar je Adele vidno potrlo. Objokana je posnela videoposnetek, v katerem se je vsem opravičila za nevšečnosti in pojasnila, kaj tiči za odpovedjo v zadnjem hipu.

Dejala je, da je kar polovica njene ekipe zbolela za covidom-19 in da so že vedno bolni, zato je bilo nemogoče pravočasno pripraviti vse potrebno za koncert. V 92-sekundnem posnetku je kar osemkrat uporabila besede "žal mi je". Med drugim se je opravičila vsem, ki so samo zaradi njenega nastopa odleteli do Las Vegasa in dejala, da je "vznemirjena in osramočena" zaradi odpovedi.

Koncerti bodo, a ni jasno, kdaj

Potarnala je tudi, da so imeli velike težave s pošiljkami z opremo, saj so nastale velike zamude. "To mi je onemogočilo, da bi bil nastop po mojih standardih popoln," je dodala. Obljubila pa je, da bo koncerte zagotovo izvedla čez nekaj časa. "Obljubim, da bom te koncerte imela tako, kot je bilo prvotno dogovorjeno," je dejala.

Niz koncertov v Las Vegasu bi moral slediti izdaji njenega albuma 30, ki ga je predstavila novembra in se je znašel na prvem mestu glasbenih lestvic v 30 državah po svetu.

Adele sicer še zdaleč ni prva, ki se je odločila, da se bo za nekaj časa ustalila v Las Vegasu in imela na istem mestu več koncertov. Pred njo so se za to možnost med drugim odločili že Celine Dion, Katy Perry, Carrie Underwood, Usher, Barry Manilow in Shania Twain.