44-letni pevec je najprej prosil množico pred pretepačema, naj mu utre pot do dogajanja. Med prerivanjem je pevec opozoril agresivneža, naj preneha in se umiri. "Hej, vidimo te," je razgrajaču po mikrofonu sporočil Smith. "Umiri se," je nadaljeval. Ko besede niso zalegle, je množici sporočil: "Pustite me skozi." In je sam odkorakal do žarišča dogajanja. Ko je umiril domnevnega agresivneža, je povabil žrtev pretepa, naj se pridruži skupini na drugi strani ograje in od tam uživa do konca koncerta.

Skupina Shinedown je te dni v Kanadi skupaj s skupino Pop Evil in kitaristom Ayronom Jonesom. Turneja je namenjena promociji albuma Planet Zero, za katerega člani skupine priznavajo, da ne bi nastal nikoli, če ne bi bilo epidemije: "Niti približno nam ne bi uspelo izdati česa podobnega, a je to del naše poti, vse se zgodi z razlogom."

Zasedba je poudarila, da je prejšnjih šest albumov plod izkušenj in doživetij, nov album pa temelji na občutkih v pandemiji, ki so jih člani skupine doživljali simultano.