Foto: EPA
Foto: EPA

Glasbenica, ki se v svoji diskografiji lahko pohvali z neverjetnimi uspešnicami, kot sta Believe in If I Could Turn Back Time je razkrila, da je "zelo navdušena" nad izdajo. Pevka je z dvema nedavnima objavama na Instagramu potrdila, da je na poti njen prvi praznični album.

"Ali boste preživeli božič z mano," je 77-letnica retorično vprašanje zapisala pod svojo objavo na Instagramu s prazniku primerno sliko, na kateri stoji na ogromni snežni kepi, oblečena v preveliko belo srajco z gumbi in širokimi modrimi kavbojkami z bleščečimi kamenčki ter rdečimi in srebrnimi kovinskimi božičnimi okraski v ozadju.

Cher je pod drugo objavo, ki je bila deljena ob koncu tedna, napisala: "Je že božič? Pa saj nimam česa obleči."

Medtem ko pevka ni razkrila, kdaj bo izšel božični album, je prejšnji teden dala intervju za Good Morning Britain in delila dodatne namige o tem, kaj lahko oboževalci pričakujejo od plošče. "To je Cherin božični album. To ni božični album tvoje mame," je bila pevka skrivnostna v dnevnem programu in dodala, da je na albumu veliko izvajalcev, ona pa le redko dela duete. Popovska veteranka ni razkrila, kdo vse bo na albumu sodeloval, saj je bila večina sodelovanj dogovorjenih v zadnjem trenutku, poroča Billboard. Čeprav pevka trdi, da ne dela veliko duetov, je ravno duet s Petrom Cetero poskrbel za eno njenih največjih uspešnic, skladbo After All iz leta 1989.