Draiman bi z veseljem sodeloval s Taylor Swift. Foto: EPA
Draiman bi z veseljem sodeloval s Taylor Swift. Foto: EPA

V intervjuju na filadelfijski radijski postaji WMMR je David Draiman povedal, da bi z veseljem sodeloval s Taylor Swift, in dodal: "Mislim, da je ena najboljših glasbenih avtoric naše generacije." "Menim, da je neskončno nadarjena," je še povedal in dodal, da je za sodelovanje odprt, če bo zvezdnici do tega. "Obožujem njeno odločnost. Obožujem dejstvo, da stopi na oder pred desettisoče vzklikajočih mladih oboževalk in igra pravi inštrument in poje v živo," ni skoparil s pohvalami na račun zvezdnice.

Poleg Swift je metalski frontman pohvalil še nekatere druge zvezdnice popularne glasbe: "V popularnem žanru je še nekaj ljudi, ki to počnejo tako kot ga ona. Pink je ena izmed njih, tudi Lady Gaga."

Maja se je Draiman navdušil nad pevko in tekstopisko Phoebe Bridgers, ki je med svojim nastopom na turneji Taylor Swift (Eras) v ZDA na oder prihajala ob zvokih pesmi zasedbe Disturbed Down With The Sickness. Ko je video njenega nastopa zakrožil po spletu, je Draiman objavil posnetek na svojem računu na Twitterju in zapisal: "Phoebe Bridgers, to je popolnoma neverjetno. Obožujem to! Dobrodošla si, da prideš na naš koncert, kadar koli želiš!"

To ni prvič, da je Swift navdušila rokerske zvezdnike. Maja se je Stevie Nicks zahvalila pevki za pesem You're On Your Own, Kid, ki naj bi ji pomagala pri žalovanju za pokojno članico skupine Fleetwood Mac, Christine McVie, ki je decembra umrla po kratki bolezni. Leta 2008 in 2009 je Swift nastopala na koncertih CMT Crossroads skupaj z Def Leppard in dejala, da so se ji uresničile sanje, ko je na oder stopila z rockerji iz Sheffielda. Naslednje leto se bodo Swift na evropskem delu turneje Eras kot posebni gostje pridružili tudi rokerji Paramore.