Na odru sta dihala kot eno, zdaj ne govorita več. Foto: EPA
Na odru sta dihala kot eno, zdaj ne govorita več. Foto: EPA

Da so se odnosi med članoma zasedbe, ki je orala ledino skupinam težjih žanrov, povsem ohladili, je zapisal v svoji knjigi spominov Into The Void.

Pojasnil je, da sta odtujitev s 74-letnim Osbournom povzročili njuni ženi Gloria in Sharon. Dodal je še, da sicer sama verjetno ne gojita nobenih zamer, a je gnev med gospodinjstvoma tako velik, da sta preprosto prekinila vse vezi.

"Z Ozzyjem sva bila v dobrih odnosih, a sva oba nekako pod nadzorom svojih žena," je zapisal Butler in dodal, da ima Osbourne veliko srce in da mu je vedno stal ob strani, ko je bil v težavah. Čeprav ne govorita več, bo vedno naklonjen nekdanjemu kolegu: "Morda si nisva več tako blizu kakor nekoč, a bova kljub temu za vedno brata. Kako ne bi bila po vsem tem, kar sva prestala skupaj."

Med intervjujem za portal UCR je povedal tudi, da se z nekdanjim prijateljem ne bosta več pobotala: "Zelo dvomim, da bova še kdaj govorila, midva nisva sprta, ženi sta."

Butler ne komunicira veliko niti z bobnarjem zasedbe Billom Wardom, a iz popolnoma drugačnih razlogov: "Še vedno ga imam zelo rad, a ne uporablja spleta. Če želim govoriti z njim, moram elektronsko pošto poslati njegovi ženi, kar je malo nerodno."

Odličen pa je odnos med Butlerjem in kitaristom Tonyjem Iommiem, ki ga je 73-letni basist opisal kot zakonsko zvezo: "Lahko se še tako sporečeva, pa na koncu nekako vedno najdeva nazaj pot drug k drugemu."