Depp na koncertu v Sheffieldu. Foto: Reuters
Depp na koncertu v Sheffieldu. Foto: Reuters

Britanski kitarist Jeff Beck, ki je v preteklosti že glasbeno sodeloval z Deppom, je trenutno na turneji po Združenem kraljstvu. Prvič se je Depp na odru Becku pridružil že na nedeljskem koncertu v Sheffieldu, v ponedeljek zvečer pa sta skupaj nastopila še v legendarni dvorani Royal Albert Hall v Londonu.

V Sheffieldu sta z Beckom odigrala njuno priredbo skladbe Isolation Johna Lennona, ki sta jo izdala leta 2020. Depp je na odru prijel tako za kitaro kot tudi za mikrofon.

"Bili smo tiho iz očitnih razlogov," je Royal Albert Hall Jeff Beck napovedal nastop Deppa. Množica obiskovalcev je igralcu namenila stoječe ovacije, po odigrani skladbi so tudi vzklikali njegovo ime, poroča metro.co.uk.

Johnny Depp je sicer udeležen v odmevnem sojenju proti nekdanji partnerki Amber Heard. Porota je po šestih tednih predstavljanja dokazov zdaj začela odločati o primeru.

Sodba Depp proti Heard čaka na epilog

Johnny Depp je proti Amber Heard vložil tožbo v znesku 50 milijonov dolarjev zaradi domnevnega obrekovanja, ker se je Amber Heard v kolumni za Washington Post leta 2018 opisala kot žrtev družinskega nasilja. 58-letni igralec trdi, da nikoli ni bil nasilen do nekdanje žene.

Amber Heard je proti Deppu vložila protiobtožbo v vrednosti 100 milijonov dolarjev, ker naj bi Depp blatil njeno ime, ko so njegovi odvetniki njeno zgodbo označili za izmišljotino. 36-letna igralka vztraja, da je bil nekdanji mož do nje večkrat nasilen.