Justin Bieber je predčasno končal turnejo Justice. Foto: EPA
Justin Bieber je predčasno končal turnejo Justice. Foto: EPA

28-letni pevec je na družbenih omrežjih v torek zapisal, da so odpovedani vsi koncerti, ki bi jih moral izvesti do marca prihodnje leto, saj želi v ospredje postaviti svoje zdravje.

"Nedavno sem razkril, da imam Ramsay-Huntov sindrom, zato sem doživel delno paralizo obraza. Zaradi te bolezni nisem mogel končati severnoameriškega dela koncertne turneje," je zapisal. Dodal je, da se je s pomočjo zdravnikov in podpore družine julija lahko vrnil na odre, saj je v Evropi izvedel šest nastopov.

A po nedavnem koncertu v Braziliji je spoznal, da v takšnem ritmu ne more nadaljevati. "Vse skupaj je na meni pustilo visok davek. Prejšnji teden sem brazilskemu občinstvu dal vse, kar lahko. A ko sem prišel z odra, sem bil popolnoma izčrpan. Spoznal sem, da je čas, da se popolnoma posvetim svojemu zdravju, zato bom prekinil turnejo. Kmalu bom v redu, a najprej se moram spočiti, le tako se bom počutil bolje," je še zapisal.

Turnejo Justice je začel po izdaji svojega šestega albuma, ki ga je prav tako naslovil Justice, in je izšel marca leta 2021.