25-letnik, ki je kot najstnik postal slaven s pesmijo Baby, je oboževalce razveselil z novico, da bo letos izdal svoj peti studijski album – prvi po tem, ko je leta 2015 izdal Purpose.

V sklopu napovedi vrnitve je predstavil tudi prvo pesem, ki jo je naslovil Yummy, z besedilom pa se je poklonil ženi Hailey Baldwin. Pevec in manekenka sta se zaročila poleti 2018, nekaj mesecev po tem pa sta se v krogu najbližjih tudi poročila – nato sta se ob koncu leta 2019 odločila, da si večno zvestobo obljubita še enkrat in priredila eno največjih zvezdniških porok preteklega leta.

Poleg novega singla je pred kratkim že napovedal tudi datume za turnejo po Severni Ameriki in poudaril, da se mu tokrat vse skupaj zdi drugače kot pri prejšnjih albumih. "Nihče ni popoln. Po vseh napakah in vsem, kar sem moral prestati, se mi zdi, da sem zdaj točno tam, kjer moram biti in kjer si Bog želi, da sem."

27. januarja pa bo na spletu na voljo tudi 10-delna dokumentarna serija, v kateri bo oboževalcem razkril še več o novem albumu, zasebnem življenju in različnih tegobah.

Priznal, da ima osebne težave

Bieber je sicer leta 2017 zaradi osebnih težav predčasno končal turnejo Purpose. Pozneje je priznal, da je bila njegova karierna pot polna slabih odločitev, na kateri niso manjkale niti "trde droge", za težave pa je krivil dejstvo, da je bil med zvezde izstreljen kot najstnik.

"Imam ogromno denarja, oblačil, avtomobilov, pohval, dosežkov, nagrad, pa sem bil še vedno nezadovoljen," je razložil in sledilce vprašal: "Ste opazili statistiko otroških zvezd in kaj se zgodi z njihovimi življenji?" Opomnil je, da so pričakovanja in pritiski na take otroke "nori", saj so njihovi možgani, sploh čelni reženj, ki vpliva na sprejemanje odločitev, še nerazviti, podobno je tudi z njihovo čustveno inteligenco. Čeprav sta uporništvo in neracionalnost pri najstnikih pričakovana, ugotavlja, pa je nekaj popolnoma drugega, ko v to mešanico dodaš "pritisk slave".

Takrat je priznal še, da je imel pri 18 letih na bančnem računu milijone dolarjev, ni imel pa nobenih pravih veščin, s katerimi bi si lahko pomagal v resničnem svetu.