Gwyneth Paltrow je pokazala tudi glasbeno nadarjenost. Foto: You Tube
Gwyneth Paltrow je pokazala tudi glasbeno nadarjenost. Foto: You Tube

38-letna igralka bo tako naslednji mesec v nashvillski areni Bridgestone na odru stala skupaj s trenutno najuspešnejšimi izvajalci kantrija, Kennyjem Chesneyjem, Lady Antebellum, Taylor Swift in Keithom Urbanom.

Predstavila bo skladbo, ki jo je posnela za prej omenjeni film, med nastopom pa ji bo družbo delal Vince Gill. V filmu svetlolaska igra propadlo kantri zvezdnico Kelly Canter, ki želi svojo glasbeno kariero obuditi tako, da se poda na turnejo. Film bo svojo premiero doživel 22. decembra, 7. januarja pa prihaja tudi v Evropo.

Če ji ne bi pomagal mož ...
Gwyneth je sicer že pred časom pojasnila, da ji je pri učenju petja največ pomagal njen mož, vodja skupine Coldplay Chris Martin. "Bil je res ustrežljiv, prijazen, potrpežljiv in spodbuden. Seveda je precej nerodna stvar igrati pred svojim možem, še posebej, če gre za člana ene najuspešnejših skupin na svetu. A za to, da me je naučil igrati na kitaro, mu bom večno hvaležna," je dejala avgusta. Ker je že tako in tako v filmu morala peti, se je odločila tudi, da bo posnela še naslovno pesem.

Čeprav svetlolasa zvezdnica do zdaj ni kazala glasbenih ambicij, kritiki ob njenem glasbenem debiju niso skoparili s pohvalami, pred kratkim pa so jo odprtih rok sprejeli tudi v najstniški glasbeni seriji Glee, kjer je upodobila nadomestno učiteljico, ki se zagleda v vodjo šolskega glasbenega kluba Willa Schuesterja.

Napovednik za film Country Strong, v katerem Gwyneth igra glavno vlogo in poje naslovno pesem.

Gwyneth Paltrow poje v filmu Duets (2002) s Hueyjem Lewisom.