Album Swish bo nasledil Yeezusa iz leta 2013. Foto: Reuters
Album Swish bo nasledil Yeezusa iz leta 2013. Foto: Reuters
Seznam pesmi s pripisom Kyle Jenner na dnu. Foto: Twitter Kanye West

38-letni West je nekaj novih pesmi že razkril, vključno z No More Parties in LA, v kateri je združil moči s Kendrickom Lamarjem, Fade s Post Malonom in Tyem Dolla $ignom ter Real Friends.

Vse tri so navedene na na roko napisanem seznamu pesmi, ki ga krasi še sporočilo svakinje Kylie Jenner, ene izmed zvezdnic resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian.

Presenetljivo pa ni na albumu, ki sledi Yeezusu (2013), že izdanih singlov, kot so All Day, Only One in Awsome, oda Kanyevi ženi Kim Kardashian, ki je bila deležna kar ostrih kritik.

Poklon Bowieju?
Kdo na albumu gostuje poleg že zgoraj naštetih, ni znano, se pa je za pesem Wolves, ki jo je Kanye nedavno predstavil v oddaji Saturday Night Live, povezal s Sio in Vicom Menso.

Še vedno pa nimamo nobenih dodatnih novic o napovedanem albumu predelav pesmi Davida Bowieja, ki ga je West - na grozo številnih - napovedal po smrti 69-letne glasbene ikone.

Že 24 ur po napovedi se je na spletu že pojavila peticija, s katero skušajo Bowiejevi oboževalci preprečiti, da bi samovšečni raper "izmaličil" Bowiejevo zapuščino. Peticijo je do danes podpisalo skoraj 25.000 ljudi.