Gre za njen sedmi studijski album, na njem pa bo oboževalcem predstavila 12 novih skladb, med katerimi bo tudi najnovejša uspešnica Midnight Sky. Razkrila je tudi črno-rožnato fotografijo, ki bo krasila naslovnico – ustvaril jo je fotograf Mick Rock, ki je med drugim fotografiral glasbene ikone, kot je denimo David Bowie.

To bo njen prvi dolgometražni projekt po več kot treh letih – lani je zvezdnica napovedala trio EP-jev, izdala prvega z naslovom She Is Coming, naslednja dva pa sta ostala v ozadju ločitve od Liama Hemswortha.

27-letnica je razkrila, da je imelo na prihajajoči album močan vpliv njeno življenje, med drugim tudi požar, ki ji je uničil dom.

"Ta album sem začela delati pred dvema letoma in bila sem prepričana, da mi je vse jasno – ne zgolj plošča, ampak tudi celotno življenje. Ko sem mislila, da je okvir albuma končan, je bilo vse izbrisano, ker se je v trenutku vse spremenilo. Narava je naredila nekaj, kar zdaj vidim kot uslugo, in uničila tisto, česar sama nisem bila zmožna preboleti. V požaru sem izgubila hišo, a potem sama sebe našla v njenem pepelu," je na Instagramu zapisala glasbenica.

Dodala je, da so imeli sicer zajeten delež ustvarjene glasbe shranjen tisti, s katerimi je sodelovala. "A nikoli se mi ni zdel primeren čas, da izdam svojo zgodbo, saj je eno veliko poglavje manjkalo."

Zapis je sklenila z besedami, da z velikim "zmagoslavjem in hvaležnostjo" predstavlja sedmi studijski album, ki bo za poslušanje na voljo od 27. novembra.