Vengaboys. Foto: Organizator
Vengaboys. Foto: Organizator

Glasbeni dogodek Deejay Time Back In Time bo 28. oktobra razplesal ljubljansko Halo L56, na svoj račun pa bodo znova prišli ljubitelji plesne glasbe 90. let in prvega desetletja novega tisočletja. Dean Windisch oz. Dean On The Mike je namreč za tokratno izvedbo glasbenega popotovanja v preteklost izbral znane izvajalce, kot so: 2Unlimited, Vengaboys, R. M. Project, Luna, Dominik Kozarič in Sound Attack. Družbo mu bo tudi tokrat delal Dr Silvano DJ.

Zvoki in ritmi prepoznavnih uspešnic bodo poslušalke in poslušalce znova ponesli v obdobje izdaje prvih CD-jev, prvih mobilnih telefonov, razvoja računalništva, pa tudi plesne glasbe, ki je svoj vrhunec dosegla ob vstopu v novo tisočletje. Dogodek – kot je to že običajno – tudi tokrat poteka na zadnjo soboto v oktobru, le prizorišče je letos novo.

Nagradna igra: Z MMC-jem na Deejay Time Back In Time

Z malo sreče lahko tudi vi osvojite eno od dveh vstopnic za dogodek Deejay Time Back In Time. Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali dva srečneža.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Kdaj tradicionalno poteka Deejay Time Back In Time?

Odgovor nam pošljite na mmc-nagrade@rtvslo.si do petka, 20. oktobra, do 12. ure.

Splošna pravila sodelovanja lahko preberete tukaj.