Nina je spet združila svoje moči z oboževalci. Na zadnje je z njimi sodelovala, ko jih je prosila, da z njo delijo posnetke iz njenih nastopov, ki so nato pristali v videospotu Saj sva skupaj. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Nina je spet združila svoje moči z oboževalci. Na zadnje je z njimi sodelovala, ko jih je prosila, da z njo delijo posnetke iz njenih nastopov, ki so nato pristali v videospotu Saj sva skupaj. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Nina Pušlar in Martin Štibernik
Pevka, ki se vedno bolj posveča avtorstvu, je to poletje preživela delovno - v studiu. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Zlatko
Besedilo za njen novi singel je prispeval raper Zlatko. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin

"Super je bilo, ker smo se spoznali osebno, hitro navezali stike, nasmejali in že smo bili v snemalnem studiu," je o sodelovanju za MMC dejala glasbenica. Pod novi singel se je podpisala kot avtorica glasbe, pod besedilo pa se je podpisal raper Zlatko.

A v skladbi ni mogoče slišati njegovih rim. "Za zdaj ne, mogoče pa še bo," je v smehu dejala Nina. Njuno sodelovanje sicer sega že v leto 2008, ko je Nina na njegovo povabilo odpela refren v skladbi V iskanje sreče. Njuno sodelovanje pa sta nadgrajevala na nekaterih koncertih.

Sama je v nedavnem intervjuju za MMC dejala, da bo njeni četrti studijski izdelek pozitivno usmerjen. Tako nova skladba govori o tem, da "vsak v sebi nosi veliko lepega in se mora samo odpreti in znati to pozitivno deliti".

V studiu pa so ji tokrat poleg ustaljene ekipe - Martin Štibernik (klaviature, programiranje, spremljevalni vokal), Žiga Stanonik (kitara), Giovanni Toffoloni (bas), Tomi Purich (bobni, tolkala, spremljevalni vokal) - pomagali tudi njeni oboževalci, ki jih je izbrala prek družbenega omrežja Facebook.

"Verjamem, da je bila za vse skupaj lepa izkušnja. Večina izmed njih se je prvič znašla v takem studiu in ker niso čisto točno vedeli, kaj jih čaka, so me pred začetkom vsi spraševali, ali bodo morali peti vsak posebej," je povedala Nina in dodala: "Na koncu smo v 15 minutah posneli vse in na posnetku je bilo slišati super."

Nina pela z oboževalci
Največji izziv pri sodelovanju s takšnim številom ljudi je predstavljala motivacija: "In jim dati prava navodila in energijo, da se potem tudi na posnetku sliši, da se med petjem in ploskanjem imajo 'fajn'." Njen novi album bo luč uzrl oktobra. Najprej ga bo ponudila oboževalcem na družbenih omrežjih, potem obiskovalcem jesenskih koncertov, šele nato pa bo album šel v prodajo.