Tako se je Paula (desno) prelevila v Ellen (levo). Foto:
Tako se je Paula (desno) prelevila v Ellen (levo). Foto:
Paula Abdul
Paula se je vživela v Ellenino vlogo ...

Kot je znano, je Paula Abdul (v oddaji Ameriški idol je bila sodnica sedem let) zaradi prenizkega honorarja zapustila priljubljeni šov talentov, v deveti sezoni pa jo bo januarja nadomestila voditeljica in humoristka Ellen DeGeneres. Ker se je v javnosti precej šušljalo o tem, da je Paula zaradi dogodkov zagrenjena, se je Paula odločila za zanimivo potezo.

V oddaji Divas Live se je pojavila s svetlo lasuljo v slogu Ellenine pričeske in v hlačnem kostimu in telovniku, ki so pravi zaščitni znak 51-letne priljubljene voditeljice pogovornega šova. 47-letna Paula pa je v oddaji svoji naslednici zaželela vso srečo: "Ellen, želim ti vse dobro in čestitam za novo vlogo. Pokliči me kaj, če boš imela težave s Simonom (Cowellom, op. a.), kajti jaz ga najbolje poznam."

Ellen Pauli ni ostala dolžna
Ellen pa Pauli ni ostala dolžna in je na Twitterju napisala: "Paula, zabavna si. Kar velike čevlje si mi pustila, ki jih bom morala obuti ... Na žalost pa ne nosim pet. Vse dobro tudi tebi ..."

Kakor koli, deveto sezono priljubljene ameriške resničnostne oddaje (povprečno si jo ogleda več kot 26 milijonov gledalcev) bodo začeli predvajati januarja. Na sodniških stolih pa bodo sedeli Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi in novinaka Ellen.