Na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards so priznanje podelili Taylor Swift. Foto: AP
Na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards so priznanje podelili Taylor Swift. Foto: AP

Zadnji singel ameriške zasedbe *NSYNC Girlfriend je izšel leta 2002 na njenem tretjem in zadnjem studijskem albumu Celebrity. Po tednih govoric o vnovični združitvi pa je kvintet, ki je tudi po razpadu skupine ostal v dobrih odnosih, končno razkril, da bo več kot dve desetletji po tem, ko je nazadnje izdal pesem, luč sveta ugledala nova skladba.

Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick in Lance Bass so pesem Better Place namreč ustvarili za prihajajoči film o priljubljenih trolih – Trolls Band Together. Celotna pesem, ki je že del napovednika, bo na pretočnih platformah objavljena 29. septembra, vseh pet članov pa naj bi v tretjem delu filmske franšize, ki bo na velika platna prišel 17. novembra, nastopilo, poroča Page Six.

42-letni Timberlake je v filmih že posodil glas liku Branchu, v prvem delu leta 2016 pa je bila del filmske glasbe tudi njegova uspešnica Can't Stop the Feeling!.

*NSYNC so se v polni zasedbi po dolgem času pred kratkim zmagoslavno pojavili na prireditvi MTV Video Music Awards, na kateri so nagrado izročili Taylor Swift. Skupina se je pred tem skupaj na kratko pojavila leta 2013, ko so se drugi člani Timberlaku pridružili na odru, ko je ta prejel nagrado Michael Jackson Video Vanguard. Leta 2018 so se vnovič združili, ko so prejeli zvezdo na hollywoodskem pPločniku slavnih.