Foto: AP
Foto: AP

"Turneja Eras je bila najpomembnejša, neverjetna izkušnja v mojem življenju doslej ,in presrečna sem, da vam lahko povem, da bo kmalu prišla na velika platna," je na Instagramu zapisala superzvezdnica.

"Spodbujajo se oblačila turneje Eras, zapestnice prijateljstva, petje in ples," je dodala Swift.
Njeno napoved je pospremil tudi napovednik za koncertni film, ki je bil posnet na stadionu SoFi v Los Angelesu med njenim šestdnevnim kraljevanjem na prizorišču (šest koncertov med tretjim in devetim avgustom). Film Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film bo predvajan v kinodvoranah po ZDA, Kanadi in Mehiki.

Film traja dve uri in 45 minut, režiral pa ga je Sam Wrench, ki je znan po režiji drugih večjih dokumentarcev o koncertih in drugih umetniških dogodkih. Režiral je dokumentarce koncertov umetnic Billie Eilish, Lizzo in dokumentarec Halftime pevke Jennifer Lopez.

Ko so bile vstopnice za turnejo Eras jeseni prvič na prodaj, je Ticketmaster propadel zaradi velikega števila kupcev vstopnic. Da bi se temu izognili, je veriga kinodvoran AMC v svojem sporočilu za javnost navedla, da so nadgradili svoje spletno mesto za prodajo vstopnic, tako pa upajo, da bodo lahko obvladovali povpraševanje.

"Ne samo, da je turneja podrla vse prodajne rekorde koncertov, poleg tega je na desetine milijonov navdušenih oboževalcev želelo še več, bodisi zato, ker so se udeležili koncerta in si ga želeli znova ogledati, ali potem, ko niso mogli dobiti vstopnic za razprodan nastop," so še dodali.