Slavko Ivančić, Werner in Milan Brglez so po središču prestolnice delili rdeče nageljne. Foto: Facebook
Slavko Ivančić, Werner in Milan Brglez so po središču prestolnice delili rdeče nageljne. Foto: Facebook

Na povabilo predsednika Državnega zbora Milana Brgleza sta ob osmem marcu, mednarodnem dnevu žensk, znani primorski glasbenik Slavko Ivančić in priljubljeni Werner Brozović, avlo državnega zbora spremenila v koncertni oder in tamkajšnje zaposlene za kratek čas zabavala z glasbo.

Ivančić je tako zaigral na klavir, Werner pa je skupaj z damami zapel ponarodelo Dan ljubezni in svojo uspešnico Tu je moj dom.

Po glasbeni popestritvi osmomarčevskega jutra je vse dame predsednik DZ-ja še pogostil s kavo, sokom in piškoti, ki jih je, kot so nam pojasnili v Državnem zboru, plačal iz lastnega žepa. "Drugi stroški niso nastali," so nam še zagotovili v parlamentu.

Pozneje se je trojica odpravila po prestolnici in mimoidočim delila rdeče nageljne. "Z rožicami smo mnogim polepšali dan. Drage moje dame vse lepo za vaš praznik. Hvala za povabilo predsedniku državnega zbora. Čim več lepih in dobrih dejanj," je ob tem na Facebooku zapisal Werner.

Videoposnetka nastopa in fotografije deljenja nageljnov je Werner objavil tudi na svojem profilu na Facebooku. Ogledate si ju lahko spodaj.