Rihanna je znana po vročih nastopih. Foto: EPA
Rihanna je znana po vročih nastopih. Foto: EPA

25-letna pevka je znova postregla s kontroverznim videospotom, v katerem več odkrije kot skrije. Pesem govori o slačiklubu in denarju, temu primerno pa se je okoli droga zavrtela tudi RiRi.

Plesne izkušnje si je glasbenica nabrala pri profesionalki Nicole Williams, ki je v videospotu tudi nastopila. Mlada akrobatka in plesalka je priznala, da ji je bilo sprva nerodno plesati ob drogu: "Nisem se počutila prijetno ob izvajanju zapeljivih gibov. Morala sem se naučiti, kako se sprostiti, umiriti in začutiti svoje telo." Kmalu pa je ples osvojila in začela poučevati še druge ženske. "Ples ob drogu je močno gibanje in navdušuje me, kako samozavestno se počutijo moje stranke že po prvem treningu," je povedala Nicole.

Zadnja med njenimi učenkami je bila tudi barbadoška zvezdnica, ki ji zapeljivi gibi niso tuji. Rihanna je tako v novem videospotu, poleg že videnega tresenja z zadnjico, pokazala tudi nekaj novih gibov, ki bodo morda vsaj za trenutek odtegnili pozornost od trenutno najbolj vroče pevke Miley Cyrus.

Pesem Pour It Up je RiRi sicer predstavila že na začetku leta, ustvarila pa jo je skupaj z ameriškim producentom Michaelom Williamsom (Mike WiLL Made It). Videospot bi tako moral iziti meseca maja, vendar je nastal spor med Rihanno in režiserjem Vincentom Haycockom. Ta je na Twitterju objavil, da ni več del projekta zaradi kreativnih razhajanj. Rihanna pa mu je v svojem ostrem slogu odgovorila: "Ko si že pri tem, lahko svoje ime odstraniš še s plačilne liste. Kar koli je že tvoja težava, ne vmešavaj mojih oboževalcev."