
Čičerko namočimo čez noč in jo naslednji dan skuhamo. Šampinjone očistimo in narežemo na lističe. Stresemo jih na malo vročega olja in popražimo. Gobe začinimo s soljo, poprom, nasekljanim čilijem in stisnjenim česnom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 20 dag suhe čičerke, 40 dag šampinjonov, olivno olje, 2 stroka česna, 1 čili, kumina, 1 limona, sol, poper, pol šopka mete.
Slovenski kuharski mojstrici je bila Istra vedno blizu
"Otroci vedo, da tudi tisto, kar so naše babice kuhale ali pa naše mame prenesle, veliko šteje"
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje