m

Jagode narežemo, dodamo orehe in špinačo.
Pripravimo preliv iz olja, limonovega soka, soli in popra. Vse stvari dobro premešamo in solato posujemo s feto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 250 g jagod, 100 g orehovih jedrc, 2 pesti listov mlade špinače, zavojček sira feta, sok 2 limon, 3 žlice oljčnega olja, sol, poper.
Slovenski kuharski mojstrici je bila Istra vedno blizu
"Otroci vedo, da tudi tisto, kar so naše babice kuhale ali pa naše mame prenesle, veliko šteje"
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje