
Suhe fige pokuhamo v vreli vodi, da se zmehčajo, približno 20 minut. Odcedimo. Vse sestavine damo v skledo mešalnika. Zmešamonv zrnato pasto in postrežemo na popečenem kruhu. Za bolj grobo teksturo vse sestavine lahko pretlačimo na roke, v možnarju.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 100 g suhih fig, 150 g črnih oliv brez pešk, 2 žlici gorčice, 2 žlici limoninega soka, 1 strok česna, 1 žlička kaper, vejica svežega rožmarina in timijana, 3 žlice olivnega olja, ščepec soli, poper.
Slovenski kuharski mojstrici je bila Istra vedno blizu
"Otroci vedo, da tudi tisto, kar so naše babice kuhale ali pa naše mame prenesle, veliko šteje"
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje