Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo. Natremo jih s soljo, papriko, karijem in sveže mletim poprom. Meso pomažemo z olivnim oljem in za pol ure postavimo v hladilnik.
Na zmernem ognju pečemo približno 15 minut.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 80 dag piščančjih prsi, 3 čebule, mleta sladka paprika, kari, olivno olje, sol, poper. Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo.
Piščančje prsi očistimo, oplaknemo in osušimo. Natremo jih s soljo, papriko, karijem in sveže mletim poprom. Meso pomažemo z olivnim oljem in za pol ure postavimo v hladilnik.
Na zmernem ognju pečemo približno 15 minut.
Svet za morsko skrbništvo ozavešča Britance
Viralni recept kumarične solate navdušil Islandce
Za Jezerške to eden večjih in bolj ambicioznih projektov
Košarkarski asi se zgrinjajo v Ljubljano
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje