Na celjskem letnem bazenu se danes z zabavnim programom in aktivnostmi za vse generacije začenja nova poletna sezona. Obiskovalci bodo imeli priložnost sodelovati v turnirju v odbojki na mivki in namiznem tenisu, se pomeriti v plavalni štafeti, animaciji vaterpola, tekmovanju v hitrostnem metanju trojk in streljanju na gol.

Celjsko letno kopališče s svojo ponudbo, ki vključuje več kot 1700 kvadratnih metrov vodnih površin, igrišče za odbojko na mivki, večnamensko športno igrišče in druge rekreativne površine, ponuja nekaj za vsakogar.

Na Šmartinskem jezeru pa so v soboto odprli sezono v Wake parku, ki na 374 metrov dolgi vlečnici omogoča vožnjo enemu deskarju, kar pomeni, da se hitrost lahko prilagodi željam posameznika, so sporočili s celjske občine.

Poleg vejkanja je bila na voljo tudi vožnja s tubo, ki je primerna za vse, ki si želijo malo manj intenzivne in adrenalinske, a še vedno zabavne vodne aktivnosti. Za tiste, ki uživajo v mirnejšem raziskovanju jezera, pa so bili na voljo supi in kajaki.