Anika Horvat je posnela uvodno skladbo za oddajo Dobro jutro. Foto: MMC RTV SLO
Anika Horvat je posnela uvodno skladbo za oddajo Dobro jutro. Foto: MMC RTV SLO
Kakšna so Anikina jutra?

Kot je za MMC pojasnila simpatična pevka, so njena jutra prav "za prehvalit". "Vstajam namreč ob šestih zjutraj in do sedmih treniram z osebno trenerko, če pa je ni, pa grem sama teč," je dejala Anika, ki se ukvarja tudi z drugimi športi. Ker začne obveznosti ob pol desetih, ima po treningu čas še za dve urici spanja. "Vstajam ob šestih, da grem potem lahko še za dve uri spat," je v smehu pojasnila svetlolaska, ki je v zadnjem letu zaradi športa in zdrave prehrane izgubila kar nekaj kilogramov.

V videu na desni si lahko ogledate celoten pogovor z Aniko.
Oddih na jugu Španije
Poleti si je privoščila oddih na jugu Španije, čeprav je bilo "bolj na mlako", pa se je kopala tudi v slovenskem morju. Pevka ne mara gneče in se je bučnim poletnim zabavam raje izognila z odhodom v gore. Letos je tako osvojila že Uršljo goro in Peco. "Vsak konec tedna se odpravim v drug kraj," je dodala, pri čemer nam ni želela razkriti vseh svojih priljubljenih kotičkov.

Anika je posnela novo uvodno skladbo za oddajo Dobro jutro, ki se v ponedeljek ob 7.00 po poletnem oddihu vrača na male zaslone s Katjo Tratnik.

Anika, sicer že izkušena pevka na različnih slovenskih glasbenih festivalih, pa bo nastopila tudi na prihajajoči Slovenski popevki. Kljub že številnim nastopom se festivalskega vrveža še ni naveličala. "Slovenska popevka je edini festival, ki je ostal v prvotni obliki, z orkestrom ..." je dejala Anika in dodala, da se že veseli druženja z glasbenimi kolegi.

Kakšna so Anikina jutra?