Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Počitniški zastoji na cestah

Moda

Naslovnica nemške izdaje revije Vogue se je poklonila 102-letni preživeli holokavsta

Na naslovnici nemške izdaje modne revije Vogue za julij in avgust, katere nosilna tema bo ljubezen, bo ovekovečena Margot Friedländer. 102-letnica si že več let prizadeva, da ne bi pozabili grozot holokavsta, ki ga je tudi sama preživela.

1

Izbor

Umrla je Vivienne Westwood, kraljica britanske mode, ki je vedno znova šokirala in premikala meje

V 82. letu starosti je umrla ikona Vivienne Westwood, nesporna kraljica britanske mode in botra panka, ki je s svojimi kreacijami desetletja premikala meje v modnem svetu. Poklonili so se ji številni znani obrazi iz sveta mode.

10

Rdeča preproga Met Gale polna ekstravagance, a vsi pogledi uprti le v Kim v obleki Marilyn Monroe

Oči številnih radovednežev, fotografov in modnih poznavalcev so bile na tokratni Met Gali uperjene v Kim Kardashian, ki je v preteklih letih že poskrbela za nekaj nepozabnih oprav, letos pa izbrala kar (izvirno!) legendarno obleko Marilyn Monroe.

17

Matea Benedetti v le treh dneh izdelala obleko za oskarjevsko rdečo preprogo

Čeprav so trajnostne, biorazgradljive kreacije slovenske oblikovalke Matee Benedetti v Hollywoodu že precej znane, je zdaj dosegla nov pomemben mejnik: njena obleka se je namreč predstavila na oskarjevski rdeči preprogi.

24

Papucci, copati za urbane plemiče in plemkinje

"Moda je bila v preteklosti za elite," pravi Brina Vidic, ki jo kličejo tudi Brenča, kot se imenuje njena znamka Brencha, ki je vzbudila pozornost s tako banalnim kosom, kot so copati. "Za urbane plemkinje in plemiče," doda.

Moda na oskarjih: bleščeči glamur v pravem pomenu besede

Oskarjevska rdeča preproga je letos znova ponudila najopaznejše, najbolj nenavadno in najlepše, kar zmore. V ospredju je bil tudi tokrat lesket bleščic, malo več drznosti pa je bilo letos videti tudi pri moški modi.

14

Tina Mentol ustvarja "big biznis" iz nogavic: burek, čevapčič in potica se širijo po Balkanu

Samo lani je prodala 100.000 nogavic z emblemi kranjske klobase, potice in cvička ter napisi rakija, burek, big biznis in Yugo. A zgodba etnologinje, ki želi biti "čednejši Janez Bogataj s podjetniško žilico", je skrbno premišljena.

44

Moda

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov