Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Moda

Izbor

Rdeča preproga Met Gale polna ekstravagance, a vsi pogledi uprti le v Kim v obleki Marilyn Monroe

Oči številnih radovednežev, fotografov in modnih poznavalcev so bile na tokratni Met Gali uperjene v Kim Kardashian, ki je v preteklih letih že poskrbela za nekaj nepozabnih oprav, letos pa izbrala kar (izvirno!) legendarno obleko Marilyn Monroe.

17

Matea Benedetti v le treh dneh izdelala obleko za oskarjevsko rdečo preprogo

Čeprav so trajnostne, biorazgradljive kreacije slovenske oblikovalke Matee Benedetti v Hollywoodu že precej znane, je zdaj dosegla nov pomemben mejnik: njena obleka se je namreč predstavila na oskarjevski rdeči preprogi.

24

Papucci, copati za urbane plemiče in plemkinje

"Moda je bila v preteklosti za elite," pravi Brina Vidic, ki jo kličejo tudi Brenča, kot se imenuje njena znamka Brencha, ki je vzbudila pozornost s tako banalnim kosom, kot so copati. "Za urbane plemkinje in plemiče," doda.

Moda na oskarjih: bleščeči glamur v pravem pomenu besede

Oskarjevska rdeča preproga je letos znova ponudila najopaznejše, najbolj nenavadno in najlepše, kar zmore. V ospredju je bil tudi tokrat lesket bleščic, malo več drznosti pa je bilo letos videti tudi pri moški modi.

14

Tina Mentol ustvarja "big biznis" iz nogavic: burek, čevapčič in potica se širijo po Balkanu

Samo lani je prodala 100.000 nogavic z emblemi kranjske klobase, potice in cvička ter napisi rakija, burek, big biznis in Yugo. A zgodba etnologinje, ki želi biti "čednejši Janez Bogataj s podjetniško žilico", je skrbno premišljena.

44

Oblikovalka trajnega luksuza Matea Benedetti: "Imam se za 'Bentleyja' v modi."

Matea Benedetti je pionirka trajnostne luksuzne mode v Sloveniji. S svojim delom je prepričala enega najboljših nogometašev španske La lige Jana Oblaka in Ano Roš. Vse več zanimanja za njena oblačila iz ananasovega usnja in svile iz lesa je v Hollywoodu.

33

Moda

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov