Dominčeva že nekaj let spodbuja uspešnega hokejista pri njegovih športnih podvigih. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Dominčeva že nekaj let spodbuja uspešnega hokejista pri njegovih športnih podvigih. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Ines Dominc in Anže Kopitar
Se po osvojitvi pokala za Kopitarja obeta tudi poroka? Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Po pisanju slovenskih medijev naj bi se par odločil za naslednji korak v njuni zvezi. "Kot verjetno že veste, Anže podrobnosti iz zasebnega življenja ne želi deliti z javnostjo," je bil ob tem jedrnat hokejistov predstavnik za stike z javnostjo. Poudaril je, da so Kopitarjeve misli trenutno usmerjene samo v en cilj: ponovno osvojitev Stanleyjevega pokala.

Hokejist, ki je lani z izjemnimi predstavami in z osvojitvijo pokala Hrušico postavil na svetovni zemljevid, saj je bil eden izmed najbolj zaslužnih igralcev za končno zmago, se je s svojo ekipo pred kratkim uvrstil v končnico Lige NHL. "Kar potrebuje Anže, je mir, saj je popolnoma osredotočen le na omenjeni cilj in želimo, da tako tudi ostane," je še sporočil njegov predstavnik za stike z javnostjo.

Na poti do novega pokala pa mu znova stoji ob strani prav njegovo dekle, ki ga spodbuja na drugi strani luže. Par se je sicer spoznal v Mariboru, od koder Ines tudi prihaja, in sicer med svetovnim prvenstvom mladinskih hokejistov do 18 let.