Nina Pušlar je bila gostja spletne klepetalnice Multimedijskega centra RTV Slovenija. Foto: RTV SLO
Nina Pušlar je bila gostja spletne klepetalnice Multimedijskega centra RTV Slovenija. Foto: RTV SLO
Nina Pušlar (levo) in Nina Strnad (desno)
Odločitev o zmagovalki je bila tesna. Foto: RTV SLO

Nina je v razburljivem finalu z minimalno razliko v točkah premagala svojo tekmico Nino Strnad. Zmagovalka se je gledalcem predstavila s pesmijo New York, New York.

Zmaga z dvema točkama
Tokrat so odločili glasovi strokovne žirije, ki so jo sestavljali Boštjan Grabnar, Marta Zore in predstavnik založbe Nika Records. Žirija je Nini Pušlar prisodila 58 točk, Nini Strnad pa 42.

Za obe tekmovalki je glasovalo več kot 60.000 gledalcev. Več glasov gledalcev je sicer dobila Nina Strnad, a je na koncu slavila Nina Pušlar, ki je skupaj zbrala 51 točk in za dve točki premagala tekmico. Nina Pušlar si je tako prislužila snemanje plošče in videospota.

Klepet z gledalci
Takoj po zmagi je bila Nina Pušlar gostja spletne klepetalnice Multimedijskega centra RTV Slovenija. Obiskovalcem klepetalnice je povedala, da zmage ni pričakovala, med seštevanjem rezultatov pa je že mislila, da je izgubila,

Klepet z Nino Pušlar.
V prihodnosti se Nina vidi v pop-rock glasbenih vodah, želi uspešno začeti glasbeno kariero in končati gimnazijo. Če bi se za en dan lahko spremenila v katero koli drugo osebo, bi Nina postala eden od svetovnih predsednikov in tako poskušala izboljšati svet.