Foto:
Foto:
Miss 2004 Živa Vadnov (slika: www.miss-slovenia.com)
Omar bo nastopil na Emi in posnel svojo prvo ploščo.

Za Maria Galuniča, Živo Vadnov in Omarja Naberja smo leta 2004 navijali pred televizijskimi sprejemniki. Kaj so dosegli v preteklem letu in kaj si želijo v prihajajočem?

MARIO GALUNIČ, avtor in voditelj oddaje Spet doma

Minevajoče leto je čisto zares obrnilo novo stran mojega televizijskega življenja, z oddajo Spet doma sem s svojimi sodelavci znova vstopil v domove gledalcev in domišljam si, da smo dodobra razvedrili običajne nedelje.

In prav ta oddaja je pustila v mojem življenju najmočnejši pečat leta. Seveda sem ob tem živel še običajno življenje, ki pa ni bilo nič posebnega, nič prelomnega, dolgoročnega, daljnosežnega. Malo iskanja v srednjih letih, malo nostalgije in veliko veselja pred tistim, kar šele prihaja. Z eno mislijo: živim nekje vmes in na pol.

Samo upam lahko, da bo tako dobro, kot je bilo doslej. Nočem ne vedeti ne slutiti, kaj mi prinaša leto. Ne delam si načrtov. Kot je zapisal pesnik: Napravi si načrt in bodi gotov, da se ti ne uresniči.

Torej vstopam v novo leto kot v sleherni dan in čakam, da me razveseli. Seveda ne bi imel nič proti, če bi z obložene mize padlo malo več prijaznosti med ljudmi in pa bistveno manj neumnosti, ob katero se spotikam vsak dan slehernega leta.

ŽIVA VADNOV, Mis Slovenije 2004

Leto 2004 ni bilo nič posebnega do izbora za mis, zadnja četrtina je bila tako razburljiva, da se preostalih mesecev niti ne spomnim več.

Da sem postala mis, je bilo povsem nepričakovano, potem so se v mojem življenju zgodile velike spremembe, spoznala sem ogromno ljudi, dobrih in slabih.

V letu 2005 si želim nekaj podobnega. Na prvem mestu je pa študij, ki bi ga rada kljub mnogim obveznostim v zvezi z mis končala. Po koncu mandata mis Slovenije si želim diplomirati in se zaposliti v smeri kadrovskega menedžmenta.

OMAR NABER, zmagovalec Bitke talentov

Leto 2004 je bilo najbolj zasedeno leto v mojem življenju! Še nikoli nisem toliko delal prek študentskega servisa, potem pa še nepričakovana zmaga na Bitki talentov. To mi prinaša veliko veselja in odgovornosti do dela.

V letu 2005 bom nastopil na EMI, posnel bom novo ploščo, prvo pesem sem že posnel, izšla pa bo v začetku naslednjega leta. Mislim, da bom kar največ delal na področju glasbe.

LETO 2004 V BESEDI IN SLIKI