Občinstvo je ponorelo ob nastopu Big Foot Mame. Foto: MMC RTV SLO
Občinstvo je ponorelo ob nastopu Big Foot Mame. Foto: MMC RTV SLO
Zakaj na brucovanje?
Jan Plestenjak razvnel občinstvo

Ob osmih je bilo pred halo in v njej le malo obiskovalcev, natakarji pa so se prestopali zaradi brezdelja. Kmalu pa so imeli kaj početi ... Brucke in bruci so zapolnili vsak kotiček. Za točilnim pultom so tekle ogromne količine, alkohola seveda.

Ste bili na Brucevanju tudi vi? Pošljite svoje fotografije in videoposnetke na Moj splet.

Tudi letos so organizatorji poskrbeli za več glasbenih okusov. Na odru ob vhodu so, takrat še redkim obiskovalcem, zapeli Intimn Frizurn in Superlizo. Raperski navdušenci so se zvrstili pred odrom, ko je zarepal Klemen Klemen, za njim so nastopili Leeloojamais z novo pevko Kristino. Hala A pa je ponorela ob nastopu Big Foot Mame, ki jim je sledil še nastop vedno dobro razpoloženih Zmelkoow.

Slon in Sadež razglasila bruca in brucko leta
Medtem pa so v sosednji hali nastopili Mosaic, McLaren, Tide, The Beet Fleet. Slon in Sadež pa sta raglasila brucko in bruca leta. Predvsem ženske predstavnice so komaj čakale nastop Jana Plestenjaka. Zaradi dogajanja na več prizoriščih in oteženega prehajanja iz prostora v prostor enostavno ni bilo mogoče vsega videti. So pa zadnji nastopajoči Rok partyzani prevzeli kar nekaj občinstva skupini Zmelkoow v sosednjem prostoru.

Kot vsako leto pa so imeli svoj oder tudi privrženci elektronske glasbe. V hali K4 je bilo mogoče slišati Gloomy vs. Lexis, Dojaja vs. Krizs, Rojter vs. Djunior, Zergon in video Rasta vs. Rex.

Bruc07 je uspel, med obiskovalci je bilo slišati le pripombe o visoki ceni vstopnic. Mnogi so menili, da je bilo za ta denar vseeno premalo ponujenega (vsaj kar se glasbe tiče). Na koncu pa so bili razočarani še tisti najbolj žejni, saj se je močno zmanjšala tudi ponudba pijač.

Ana Medved, Jure Rejec


Zakaj na brucovanje?
Jan Plestenjak razvnel občinstvo
Skupina Superlizo je pokazala, kaj je to pravi rock, samo kaj, ko jih je zaradi prezgodnje ure slišalo zelo malo ljudi. Foto: MMC RTV SLO
V hali A je najbolj navdušil Jan Plestenjak. Oboževalk se je v prvih vrstah kar trlo. Foto: MMC RTV SLO
Kako so bile (predvsem) oboževalke navdušene nad Plestenjakom, zgovorno pričajo odvrženi modrčki in tangice na odru. Moških primerkov nismo videli. Foto: MMC RTV SLO
Zabave željni študentje niso bili prikrajšani. Foto: MMC RTV SLO
Big foot mama kot običajno študentske publike niso pustili ravnodušne. Nastop so začeli s skladbo Važn da zadane. Foto: MMC RTV SLO
Rok partyzani v izraziti vizualni kulisi ... Foto: MMC RTV SLO