Je njune ljubezni res konec? Foto: MMC RTV SLO
Je njune ljubezni res konec? Foto: MMC RTV SLO

V javnost je namreč pricurljala novica, da naj bi se naš sanjski par, Sabina Remar in Sebastjan Cimerotič - Cime, razšla. Ker je Sabina trenutno nedosegljiva (z ekipo slovenskih lepotic se mudi v Las Vegasu), smo za komentar (zgolj?) namigovanj prosili Cimeta.

Naš znani nogometaš je vljudno odklonil komentar in dejal, da bo za pojasnitev govoric treba počakati na Sabino. Ali torej še sam ne ve, kaj se dogaja med njima? Na odgovor bo torej treba še malce počakati.

Smo pa Cimeta povprašali še o tem, katere športe je najbolj goreče spremljal med olimpijskimi igrami, ki so se končale preteklo nedeljo. "Še najbolj sem spremljal šprint na 100 in 200 metrov," je odgovoril.

Cime: Fascinantna sta Kozmus in Išinbajeva
Med ženskimi udeleženkami letošnjih olimpijskih iger je Cimeta najbolj navdušila ruska predstavnica v skoku ob palici in večkratna svetovna rekorderka Jelena Išinbajeva. Med slovenskimi predstavniki v Pekingu pa je medaljo najbolj privoščil našemu zlatemu olimpijcu Primožu Kozmosu: "Primož je daleč pred vsemi, saj se je po poškodbah vrnil še močnejši."