Med letošnjimi kandidatkami so prevladovale igralke in voditeljice, zmagala pa je dobrotnica Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Med letošnjimi kandidatkami so prevladovale igralke in voditeljice, zmagala pa je dobrotnica Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Luknerjeva, ki v okviru dobrodelne organizacije Anina zvezdica zbira hrano z daljšim rokom uporabe in jo deli med socialno ogrožene, je ob razglasitvi dejala: "Presenečenje, zadovoljstvo, sreča ... Zato ker menim, da bomo še naprej delali lepe zgodbe, ker se znamo Slovenci združiti."

Ana pravi, da je usodna ženska tista, ki je v življenju ustvarjalna, ima čisto vizijo in je pri tem ljudem za zgled. "Predvsem pa pri tistih stvareh, ki so malce zamrle: vrednote, kultura, vzgoja, ljubezen, sočutje in spoštovanje, na kar vedno opozarjam. Seveda pa mora biti izobražena, inteligentna in razgledana, skrbi zase in je urejena," meni.

Med damami, ki so se poleg Luknerjeve potegovale za laskavi naziv Femme Fatale, so bile še medijska podjetnica Milena Kalacun, podjetnica Eva Aljančič, voditeljica Jelena Aščić, igralka Alida Bevk, voditeljica Jerca Zajc Šušteršič, igralka Ajda Smrekar, igralka Viktorija Bencik Emeršič in voditeljica Jana Morelj.

V preteklih letih so naslov fatalke, ki ga podeljuje revija Eva, sicer pridobile že igralka Tanja Ribič kot prva, manekenka Živa Vadnov, pevka Sanja Grohar, igralka Nina Ivanič, voditeljica Bernarda Žarn, modna oblikovalka in balerina Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, plesalka Nika Kljun, manekenka Nataša Dobelšek in pevka Jadranka Juras, ki je naziv Femme Fatale prejela lani.