Domna so mirne glasbene vode prijetno presenetile. Foto: RTV SLO
Domna so mirne glasbene vode prijetno presenetile. Foto: RTV SLO
Domen Kumer
Trdi, da zaradi njegove nove založbe glasbena kariera ne bo trpela. Foto: RTV SLO

V pogovoru za MMC je Domen povedal, da je balado Jutri, ki se zdaj pridno vrti na radijskih in televizijskih postajah, izdal konec oktobra, saj je primerna za zimsko obdobje, poleti pa se namerava vrniti k hitrejšim ritmom, s katerimi se je uveljavil na slovenskem glasbenem prizorišču.

A vseeno nam je zaupal, da ga je romantični glasbeni svet očaral in da balada Jutri morda ne bo več dolgo njegova edina.

Ni še čas za samostojni koncert
Ker ima polne roke dela z nastopi v klubih, diskotekah in na najrazličnejših prireditvah, o velikem samostojnem koncertu še ne razmišlja. Njegov urnik pa te dni zapolnjuje lastna založba, ki jo je odprl v začetku letošnjega leta, a nam je zagotovil, da njegova glasbena kariera zaradi tega ne bo trpela.

Ne pesmi, kulisa!
V času Eme 07 je bil v Združenih državah Amerike, a kot pravi slovenski glasbenik, ni mogel iz svoje kože: "Prek svetovnega spleta sem že kar v Ameriki pogledal posnetke izbora," se je zasmejal. Na naše vprašanje, kaj ga je na prireditvi najbolj navdušilo, pa je presenetljivo odvrnil: "Luč in scena!"

Z Emo ni nič narobe
V nekaterih časnikih smo lahko prebrali, da Domen ni zadovoljen s slovenskim izborom za evrovizijsko popevko in da naj bi celo sam poskusil organizirati nekakšen "parafestival", kar pa je Domen odločno zanikal: "To je le buča, ki so jo sproducirali rumeni mediji."

Poletje je še daleč
Na letošnjih Melodijah morja in sonca bo zagotovo nastopil, pa čeprav le kot lanskoletni zmagovalec. Najverjetneje pa bo drugim izvajalcem napisal besedila, čeprav se še ni povsem odpovedal misli, da bi se na ta festival prijavil kot tekmovalec. "Nič ne bom rekel, saj se zarečenega kruha največ poje," se je nasmehnil za konec.