Foto:
Foto:
Med mladoporočencema je več kot 20 let razlike.
Nevesta se je v poročni obleki slikala za Vouge.
Episkopalna cerkev, v kateri se bosta vzela Donald in Melania

Poroka bo potekala na Trumpovem posestvu v Palm Beachu na Floridi, ameriškem zbirališču bogatih in slavnih. 58-letni Trump in 34-letna Knaussova sta se trudila, da bi kar največ podrobnosti poročnega obreda ostalo skrito. Melania je tako nasprotovala ideji, da bi poroko prenašala televizija.

Ognjemeta ne bo
A eno presenečenje jima je pokvaril mestni svet, ki je prepovedal ognjemet na poročnem sprejemu. Člani sveta so soglasno zavrnili prošnjo, saj sta Trump in Knaussova devetminutni spektakel želela prirediti kar na zasebnem posestvu Mar-a-Lago. Govori se, da so bili svetniki užaljeni, ker je prošnja prispela v zadnjem trenutku.

Trump je sprva želel, da bi bile televizijske kamere nameščene v plesni dvorani, a si je kasneje premislil zaradi čiste vraževernosti: zadnji poročni obred, ki so ga ujele kamere, je bil na angleškem dvoru, ko sta se poročila princ Charles in Diana, ta pa se je končal nesrečno.

Poročna obleka na naslovnici revije Vogue
V javnost je pricurljalo kar nekaj predporočnih zanimivosti. Knaussova je, na primer, ta teden pozirala za naslovnico revije Vogue v svoji razkošni poročni obleki brez naramnic iz modne hiše Christian Dior, ki je izdelana iz 90 metrov belega satena in ima štiri metre dolgo vlečko. Vezli so jo kar 550 ur, stala pa naj bi okrog 20 milijonov tolarjev.

Knaussova je hotela obleko, ki bi kljub razkošju plesne dvorane v stilu Louisa XIV. na posestvu Mar-a-Lago izstopala in se skladala z belo-zlato opremo.

Trump v zakon že tretjič
To bo Trumpov tretji skok v zakonski jarem, Melania pa se bo tja podala prvič. Cerkveni obred se bo zgodil v episkopalni cerkvi v kraju Bethesda-by-the-Sea, kjer se je že včeraj na generalki zbrala množica novinarjev in radovednežev.

Med povabljenci je veliko zvezdnikov, med njimi tudi Oprah Winfrey, Billy Joel, Tony Bennett, Clint Eastwood, David Letterman in Muhammad Ali.