Za njim je že dolga kariera, ki pa jo je začel v Sežani. Foto: Reuters
Za njim je že dolga kariera, ki pa jo je začel v Sežani. Foto: Reuters

Njegova žena Nada je namreč rodila deklico, ki sta jo poimenovala Eva. Nada in Primož imata že devetletno deklico Niko, ki se je novega družinskega člana zelo veselila.

216 centimetrov visoki košarkar, ki bo oktobra dopolnil 35 let, se je na Twitterju že zahvalil za čestitke ob rojstvu dojenčice. Košarkarska zveza Slovenije mu je tako zaželela, da bi bila Eva "srečna, zdrava in bo imela uspešno kariero kot oče", v njegovem klubu Nižni Novgorod pa so čestitali "velikemu očku in njegovi mali deklici".

Časa za počitek še ni
Zakonca sta si družino želela povečati že nekaj časa. Nada je konec leta dejala, da ima rok na začetku maja in da bo rodila ravno v času, ko bo Primož končal sezono. A Primož s svojo ekipo melje naprej, saj je Nižni Novgorod ravno v sredo zvečer s 3:0 v zmagah presenetljivo odpravil prve favorite prvenstva, moštvo Himki, in se uvrstil v polfinale prvenstva.

Primož, ki je nekaj let igral tudi v Ligi NBA, se bo tako v prihodnjih dneh verjetno posvečal predvsem novim tekmam, čas za njegova tri dekleta pa bo prišel po koncu sezone.