Jagodičeva predvsem poudarja, da je bil svetovni izbor za njo neverjetna izkušnja. Foto: MMC RTV SLO
Jagodičeva predvsem poudarja, da je bil svetovni izbor za njo neverjetna izkušnja. Foto: MMC RTV SLO
Miss Universe 2011
O zmagovalki, Angolki Leili Lopes, ima Jagodičeva same lepe besede. Foto: Reuters

"Čeprav uradno nisem dosegla velikih rezulatov, vem, da sem dosegla veliko - tu mislim predvsem na nove izkušnje in poznanstva, ki sem jih sklenila," je bila realistična 21-letna Ljubljančanka.

Preberite in oglejte si še:
Angolki krona najlepše "v vesolju"

Hoja po odru svetovnega izbora za mis Universe je po besedah Jagodičeve enkratna priložnost, ki veliko prinese. "Srečna sem tudi zato, ker sem dala vse od sebe in lepo predstavila svojo deželo, kot se pričakuje od prave mis," je dejala.

Predvsem pa bo pogrešala vseh 88 deklet, s katerimi je delila svojo brazilsko izkušnjo. "Jokale smo skupaj s puncami od žalosti, ker odhajamo, in od sreče, ker smo se spoznale," je še priznala Jagodičeva in dodala: "Teh treh tednov ne bom pozabila nikoli v življenju."

Sama pravi, da je šla krona v prave roke in da je nova mis Universe, Angolka Leila Lopes, "super punca". "Ostalih top 15 pa ne bom komentirala, stvari so več kot jasne, pa si to vzemite kakor želite, mislim, da niti ni pomembno," je bila z nasmeškom pikra Jagodičeva.

Tik pod prestolom in ob boku Lopesove, ki je svoji državi prinesla prvi tovrstni naslov, so na 60. svetovnem izboru za mis Universe pristale Ukrajinka Olesija Stefanko (prva spremljevalka), Brazilka Priscila Machado (druga spremljevalka) in Filipinka Shamcey Supsup (tretja spremljevalka).