Erika se ne bi slikala za Playboy. Foto: RTV SLO
Erika se ne bi slikala za Playboy. Foto: RTV SLO
Pogovor z Eriko Žnidaršič

Simpatična 29-letnica nam je v klepetu zaupala male in velike skrivnosti iz oddaje.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Povedala je, da je poštar Joško, tudi v resnici poštar, le da mu ni ime Joško: "Dušan Merhar - v resnici je poštar in oče štirih otrok. Ribničan." Le na vprašanje, ali jo je kateri od gostov v oddaji kdaj osvajal, je odgovorila malo bolj zadržano: "Mogoče."

Priznala je, da je njena najljubša hrana "kaj iz morja", da ima rada sladoled in da bi bila kdaj rajši gostja v Piramidi kot pa voditeljica: "Večkrat me mika, da bi kar skočila za tisto ograjo in kakšnemu kaj zabrusila nazaj. Pa ne morem." Pravi, da se ne bi slikala za Playboy, saj je tisto, kar je skrito, bolj vzemirljivo.

Pravi, da si še ni zaželela pobegniti iz studia, se ji je pa enkrat pripetila malce nerodna nesreča: "Enkrat se mi je peta zataknila v špranjo na odru." Po koncu prve sezone Erika najprej načrtuje oddih, da se spočije in odmisli Piramido. Za začetek se bo podala po jadranski obali, "naprej pa po občutku".

Televizijska voditeljica nam je zaupala še, da je njena najljubša žival netopir in da ima IQ skoraj neverjetnih 2.013. Na zadnje vprašanje, kakšna je razlika med slovensko in hrvaško Piramido pa je odgovorila kratko in jedrnato: "Voditeljica je tam blond."

Tanja Kozorog

Pogovor z Eriko Žnidaršič