Aljoša Bagola – fatalni moški leta 2021. Foto: Organizator
Aljoša Bagola – fatalni moški leta 2021. Foto: Organizator

Aljoša Bagola je eden najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. Za svoje delo je prejel več kot sto nagrad in bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. V zadnjem času se posveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti in pisanju; je avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke. Poročen je s priznano igralko Ivo Krajnc Bagola, s katero ima hčer Sofio.

Kot so sporočili iz medijske skupine Media24, so se za naslov fatalni moški 2021 poleg Bagole potegovali Matej Zemljič, Vid Valič, Taiji Tokuhisa, Gregor Čeglaj, Miha Hercog, Jani Jugovic in Robert Korošec. Zmagovalca so izbrali bralci in bralke revije Obrazi/Avenija.

Letošnja prireditev je potekala v slogu Jamesa Bonda oziroma filma Casino Royale. Gostje so se tako lahko med drugim preizkusili v različnih igrah na srečo. Dogodek je povezovala voditeljica in modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy. Jedi, ki so jih postregli na večerji, je idejno zasnoval kuharski mojster Uroš Štefelin, na odru pa so se najbolj fatalnim slovenskim moškim pridružile pevke Nuša Derenda, Amaya, Katarina Mala in Jana Šušteršič.