Filip Flisar z dekletom Moniko in hčerko Sofio. Foto: Instagram
Filip Flisar z dekletom Moniko in hčerko Sofio. Foto: Instagram

"Je svet pripravljen na rock'n'roll?" je retorično vprašal 30-letni štajerski smučarski krosist ob fotografiji iz porodnišnice. Ob tem pa še pripisa: "zdrava punčka" in "ponosen očka".

Da par pričakuje, je Flisar sporočil konec decembra prek Instagrama.

"Srečen božič! Dobra novica je, da se moja Monika ni zredila, ampak je le noseča! Slaba novica pa je, da sem jaz videti bolj noseč kot ona," je zapisal Flisar ob posnetku, na katerem najprej uzremo zaobljen Monikin trebušček, nato pa še Filipovega, ki ga Monika ljubeče poboža.

Brkati Mariborčan in hčerka župana občine Zavrč Mirana Vuka sta par približno leto dni in pol, potem ko se je Flisar po treh letih razšel z vzgojiteljico Indiro Fajič.

Baby boom med športniki
Flisar se je pridružil dolgi vrsti vrhunskih slovenskih športnikov, ki so letos postali starši - februarja se je prvorojenke Anouk razveselila zdaj že nekdanja smučarka Tina Maze (35), istega meseca pa je prvorojenca dobil deskar Žan Košir (34).

Prvega otroka, sina Ludvika, se je maja razveselil tudi 25-letni smučarski skakalec Peter Prevc, istega meseca pa je prav tako prvič očka postal 27-letni nogometaš Kevin Kampl.

Is the world ready for rock n' roll??? #Sofia #healthygirl #prouddaddy #getready

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on Jun 21, 2018 at 2:23am PDT